Tartsa kézben Praxisát! - Tartsa kézben egészségét!

Dericom official

Virtuál Reality (VR) a szülészet-nőgyógyászatban

2017. február 10. - Dericom Writer

Mi a Dericomnál folyamatosan találkozunk azzal, hogy az orvostudomány és technika világa egyre inkább összefonódik. Sokat beszélgetünk az orvosokkal erről a fejlődési irányról, amely majd az ő munkájukat is jelentősen meg fogja változtatni. Azon sem lepődhetünk már meg, hogy a mostanában kicsit nagyobb figyelmet kapó VR (Virtual Reality) szemüvegek egyre inkább teret hódítva megjelennek orvosi felhasználásra is. Íme egy csodálatos példa a szülész-nőgyógyász területen való felhasználásról, ahol a szülők még magzati korban kezükbe vehetik a baby-t és közelebbről, az anyaméhből szemlélhetik meg születendő gyermeküket az eszköz segítségével! A jövő már beköszöntött az orvostudományban...

Amennyiben tetszett cikkünk, akkor kérlek nyomj egy lájkot a cikkre és facebook oldalunkra, hogy később is nyomon követhesd a digitális egészségügyi forradalmat és első kézből értesülhess a változásokról! Amennyiben szeretnéd véleményed a témával kapcsolatosan megosztani, vagy kérdeznél tőlünk a kapcsolódó anyagokról, érdekességekről akkor kommentben nyugodtan megteheted! Köszönjük az idődet!

A bejegyzés trackback címe:

https://dericom.blog.hu/api/trackback/id/tr7212244056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása