Tartsa kézben Praxisát! - Tartsa kézben egészségét!

Dericom official

Rémisztő egészségügyi statisztika, avagy milyen a Magyarok egészsége az EU átlaghoz képest?

2017. február 13. - Dericom Writer

Kattints ide az EU egészségügyi statisztikájáért

Mindenki tudja, hogy sajnos Magyarország sok mindenben élen jár a világban és ezek közé tartozik a negatív EÜ statisztika is. Folyamatosan vizsgálják, hogy melyek voltak a leggyakoribb halálozási okok az EU-ban. Ebből az évről - évre frissülő statisztikából az is kiderül, hogy melyek azok a betegségek amelyek a leggyakoribbak az adott ország esetében. A rólunk szóló adatok és "előkelő" helyezések igazán elgondolkodtatóak. A társadalmi szerepvállalás erősítése a kommunikációban az egészség tudatosságról és a prevencióról még inkább fontossabbá vált, mint valaha! A Dericom Kft mindenképpen magáénak érzi azt, hogy segítse a Magyar fejlődő egészségügyet és korszakalkató megoldásaival támogatást nyújthasson az egészségmegőrzésben, könnyítse orvosaink mindennapi munkáját! A cikket ajánljuk mindenkinek, aki kicsit is tudatosabban szemléli a saját egészségét!

Amennyiben tetszett cikkünk, akkor kérlek nyomj egy lájkot a cikkre és facebook oldalunkra, hogy később is nyomon követhesd a digitális egészségügyi forradalmat és első kézből értesülhess a változásokról, aktualitásokról! Amennyiben szeretnéd véleményed a témával kapcsolatosan megosztani, vagy kérdeznél tőlünk a kapcsolódó anyagokról, érdekességekről akkor kommentben nyugodtan megteheted! Köszönjük az idődet!

A bejegyzés trackback címe:

https://dericom.blog.hu/api/trackback/id/tr5012249970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása