Tartsa kézben Praxisát! - Tartsa kézben egészségét!

Dericom official

Tegye gördülékennyé

korszerűvé és kulturálttá a betegkiszolgálást!

2017. november 27. - DeriCom Kft

A DeriCom Kft által fejlesztett VIR szoftver egy különleges beteghívó és betegtájékoztató (multimédiás) rendszer egyben.

A VIR már számos budapesti és vidéki rendelőben bizonyította, hogy képes a betegellátást mind az orvos, mind a beteg számára kényelmesebbé és hatékonyabbá tenni.

„Nem csak a rendelő személyzete elégedett a VIR-rel, hanem a betegek is aktíve dicsérik. Nyugalom a váróban, nyugalom a vizsgálóban! Az utóbbi évek legjobb ötlete volt, hogy bevezettem a rendelőmben a Várótermi Információs Rendszert.” Dr. K. Attila, Nyírtelek

A legtöbb behívó rendszer képes arra, hogy a várakozókat sorba állítsa és behívja őket. Némelyik még tájékoztató anyagok lejátszására is alkalmas. A VIR sokkal több ennél.

A medikai rendszereinkkel – PraxisPro, MedMaxPro és MedMaxPoNet – integráltan működik, biztosítva ezzel annak a lehetőségét, hogy a betegellátáshoz használt szoftver mellett ne kelljen még egy külön programot is figyelni a rendelőben.

„A munka során, a rendelőben minden nagyon egyszerű. Amikor ellátom az előző pácienst és bezárom a kartonját, megjelenik a képernyőn a várakozók listája ….  A sorban legfelső beteget, a behívás gombra kattintva hangjelzés kíséretében behívja a program. Innen közvetlenül el is indul a jogviszony ellenőrzés és a kórlap megnyitása.”  Dr. H. Ágnes Szentendre

Használatához nincs szükség a más hasonló rendszerek által használt drága üzemeltetésű sorszám kiadó berendezésre. A rendszer kiépítése során ellátjuk a pácienseket egyedi, vonalkódos kártyákkal, a várót pedig egy vonalkód olvasó készülékkel, melyek együttes használatával a betegek jelzik a rendszer felé, hogy megérkeztek a rendelésre. A szoftver ezalapján beazonosítja őket, és az orvosi szoftverben azonnal jelzi, hogy kik várakoznak. Az ambuláns vagy a kártyával még nem rendelkező saját betegek részére a váróterem falán egy kártyatartóban elhelyezünk ambuláns kártyákat. Ha valaki ilyen kártyával jelentkezik be, akkor a program észleli, hogy ambuláns beteg, s ezt Önnek is jelzi a rendelőben ülve. Különleges azért is, mert kezeli az előjegyzéseket, és a várakozó pácienseknek is jelzi, hogy előjegyzett beteg behívása történik, így ezen okból biztosan nem lesznek szóváltások a váróteremben.

A várótermi kijelző elhelyezése hármas célt szolgál: jelzi az éppen behívott pácienst, lejátsza a praxis tájékoztató ill. edukációs kisfilmjeit, slide-jait,  megjeleníti a hirdetők reklám anyagait, amelynek köszönhetően bevételt termelő hirdetési felületként is üzemeltethető.  

Más rendszerektől eltérően a DeriCom betegirányító szoftvere, a VIR képes egyszerre több körzetet is ellátni, anélkül, hogy zavarnák egymás betegirányítását.

A rendszerről bővebb információt itt talál: http://www.praxismedia.hu/home

vir_kep.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dericom.blog.hu/api/trackback/id/tr6213390641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása