Tartsa kézben Praxisát! - Tartsa kézben egészségét!

Dericom official

MedMaxProNet – a Felhasználóhoz igazodó medikai szoftver

hogy ne a felhasználónak kelljen alkalmazkodnia

2017. december 04. - DeriCom Kft

Legújabb fejlesztésünk során a legmodernebb webes technológiákat használtuk, azért hogy az eredménye egy kiemelkedően gyors, biztonságos és egyszerűen üzemeltethető medikai rendszer legyen.

A MedMaxProNet egy olyan szoftver melyet a Felhasználó igényeihez lehet igazítani, és nem a Felhasználónak kell a programhoz alkalmazkodnia.

A beállításától függően a program használható összetettebb módon, ekkor sok adatot jelenít meg egy oldalon, vagy egyszerűbben, csak a szükséges információkat megjelenítve.

A betegellátás adminisztrációját hivatott segíteni (1) a Google-hez hasonló elveken működő kereső. Ez azt jelenti, hogy tetszőleges sorrendben írhatók be a különböző adatok vagy azoknak csak egy részlete, és a beírás közben folyamatosan szűkíti a rendszer a listát a bírt infók alapján. (2) Továbbá a rendszerbe épített sablonok, gyorskeresők és orvos-szakmailag támogatott automatizmusok segítik a Felhasználót. Például úgy, hogy felkínál bizonyos BNO-khoz tünetegyütteseket, ahonnan a panasz-szövegek egy kattintással átemelhetők az aktuális űrlapra. (3) Valamint a programba a beépített szűrési beállítások mellé, mindenki felveheti és eltárolhatja a saját igényeinek megfelelő lekérdezéseket.

Amikor a Felhasználó bejelentkezik a rendszerbe, a program az ő egyéni beállításainak megfelelően fog elindulni.   

A MedMaxProNet nem csak a felhasználói szokásokhoz igazodik, hanem a használt informatika eszközhöz is. (1) Mivel platformfüggetlen, ezért bármilyen operációs rendszeren futtatható. (2) Mivel minimális az erőforrás igénye és reszponzív (kicsinyíthető, nagyítható felület) a kialakítása, ezért szinte bármilyen eszközön használható.

A MedMaxProNet az ÁEEK által akreditált, EESZT kompatibilis szoftver.

Ha szeretne többet megtudni erről a termékünkről, kérjük, írjon nekünk az info@dericom.hu e-mail címünkre, vagy böngésszen a megújult weboldalunkon!

mmpn.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dericom.blog.hu/api/trackback/id/tr3413425385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása