Tartsa kézben Praxisát! - Tartsa kézben egészségét!

Dericom official

Az egészségügy az internet hálójában

2018. március 01. - DeriCom Kft

A technológiai forradalom és a magánegészségügyi szolgáltatások igénybevételének térnyerése  a következő években meg fogja teremti az „egészségügyi fogyasztók” kategóriáját a jelenlegi „betegek” kategória helyett. Erre meg van a lehetőség és meg van az igény. A hangsúly a személyesebb ellátásokra fog áthelyeződni. Az információs technológia fejlődésével a személyes szolgáltatások elsődleges fontosságúvá válnak a „fogyasztók” számára, és azt is lehetővé teszik, hogy ők is aktívabbak legyenek a betegségkezelés és megelőzés területén. Az orvosoknak és egészségügyi szolgáltatóknak is érdemes kihasználniuk a digitális trendeket, hogy személyesebb ellátást nyújtsanak, javuljon a kommunikáció és javítsák a pácienseik tapasztalatait.

Erre kínál lehetőséget a DeriCom most készülő NetDr szolgáltatási csomagja, mely egy mobilapplikáció segítségével közvetlen kapcsolatot épít ki az MMProNet medikai szoftver és az azt használó orvosok páciensei között.

Szeretnénk a mai korszerű mobil technológiákkal megoldani, hogy a személyes beteg-orvos kapcsolatot nem igénylő adminisztrációs feladatok automatikusan távolról megtörténjenek, az orvos sokkal több információval rendelkezzen a betegeiről és a betegek is sokkal tájékozottabbak legyenek. Új medikai szoftverünk automatikusan el fogja küldeni az adminisztratív, preventív feladatokkal, esetleges gondozással kapcsolatos értesítéseket a betegek mobiljára, és a betegek is tudják tájékoztatni az orvosukat az állapotukkal, méréseikkel, szűréseikkel, leleteikkel kapcsolatban, és szükség esetén távkonzultációt is kérhetnek majd.

Ha Ön is a mi medikai szoftverünket használja, úgy többletszolgáltatást nyújthat páciensei számára, és kényelmesebbé és hatékonyabbá teheti a betegellátást.

app.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dericom.blog.hu/api/trackback/id/tr9413707208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása