Tartsa kézben Praxisát! - Tartsa kézben egészségét!

Dericom official

MMProNet-et a magánorvosi rendelőkbe is

2018. november 1-től kötelező lesz az EESZT a magánszektorban is

2018. február 19. - DeriCom Kft

Az MMProNet teljes körű INFORMATIKAI MEGOLDÁS a MAGÁNORVOSOK számára.

Medikai szoftvercsaládunk legújabb tagja egy felhőben futó rendszer, ezáltal olyan szolgáltatásokat is képes biztosítani, melyekre korábban nem volt lehetőség.

✅ Bármilyen eszközön – pc, laptop, tablet, okostelefon – elindítható, úgy ahogy egy weboldal. Használatához nincs szükség drága számítástechnikai eszközök beszerzésére.
 Az adatmentések és a verziófrissítések automatikusan lefutnak. Ezek nem veszik igénybe az orvos idejét, nem vonják el a szakmai feladataitól. 
✅ Az orvos által használt számítástechnikai eszköznek elegendő a mi szerverünkkel kommunikálni, az EESZT kapcsolódás közvetlen a két rendszer között történik. Ezáltal az MMPronet gyengébb internet szolgáltatás mellett is működtethető. 
✅ A tárolni kívánt adatok számára nem az orvosnak kell helyben tárhelyet biztosítani. Ezek terhét az általunk biztosított felhőszolgáltatás leveszi a válláról.

Az MMProNet egy olyan szoftver, melyet A FELHASZNÁLÓ IGÉNYEIHEZ LEHET IGAZÍTANI és NEM A FELHASZNÁLÓNAK KELL A PROGRAMHOZ ALKALMAZKODNIA.

A beállítástól függően a program használható összetettebb módon, ekkor sok adatot jelenít meg egy oldalon, vagy egyszerűbben, csak a szükséges információkat megjelenítve. Amikor a Felhasználó bejelentkezik a rendszerbe, a program az ő egyéni beállításainak megfelelően fog elindulni.   A MMProNet nem csak a felhasználói szokásokhoz igazodik, hanem a használt informatika eszközhöz is. Mivel platformfüggetlen, ezért bármilyen operációs rendszeren futtatható és mivel minimális az erőforrás igénye, reszponzív a kialakítása, ezért szinte bármilyen eszközön használható.

Ha szeretne többet megtudni erről a termékünkről, kérjük, írjon nekünk az info@dericom.hu e-mail címünkre, vagy böngésszen a megújult weboldalunkon www.medmaxpronet.dericom.hu!

163751742.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dericom.blog.hu/api/trackback/id/tr8913644988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása